18.09.2021, 05:36 47

BEN KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİM

BEN KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİM

FETÖ terör örgütüne üye olmaktan hüküm giymiş birisi duygu sömürüsü yapıyor. Diyor ki; bana haksızlık yapılıyor. Bu ceza zulümdür. Ben kimseyi öldürmedim. Darbeyi ben yapmadım. Bankasyada şukadarcık param vardı ne yani bu mu şimdi suç?

Hadi hep beraber adalet sistemine, yargıya ve devlete çemkirelim.

İyi de sen laf ebeliği ile kendine acındırma peşindesin. Evet sen darbe gecesi kimseyi öldürmedin. Evet darbe gecesinde senin elinde silah yoktu. Ancak sen o geceye kadar sana verilen görevleri harfiyen yerine getirdin

FETÖ örgütü bu devlete ve millete karşı topyekün bir savaş halindeydi. Bu savaşta büyük bir terör ordusu kurmuştu. Bu terör ordusu/örgütü içerisinde herkesin bir görevi vardı. Herkes görevini yerine getirerek darbeye ve millete karşı savaşa destek verdi. Darbeye katkı sağladı. Darbeye katıldı.

Sen öğretmendin. Millete silah çeviren o terörist hainleri yetiştirmek, örgüte kazandırmak, onların beyinlerini yıkamak için yıllarca çabaladın. Evet Gölbaşında yangın bombaları ile şehit edilen, tabutlarına taş doldurulan şehitleri vuran tetiği sen çekmedin. Ancak, tetiği çeken o elleri sen yetiştirdin.

Ama ben öğretmen de değildim. Doğru. Sen mahallede mütevelli idin. Yani askeri okullarda milletin evladı şok mangaları ile ezilip askeri okulu bırakmak zorunda bırakılırken onlara baskı uygulayanlar ve vatan evlatlarının yerine geçirilen mankurtlar rahat etsin diye mahallelerde para topluyordun.

Daha örnek çoğaltmaya gerek yok. Evet sen tetiği çekmedin ama tetiği çeken o eller yetişsin rahat tetik çeksin diye sana verilen görevi yaptın.

Şimdi;

Madem öyle, “Allah darbe yapanların belasını versin.” diye ortaya karışık bela okuyorsun ya; açık açık “ben bu işe bilerek ya da bilmeyerek alet oldum. Bu hainlerle beraber oldum. Ben buna pişmanım. Tevbe ediyorum” desene. Nedametini açıkça bir ilan edip tevbeni izhar etsene.

Nasıl olur bu? Olmaz değil mi?

Sadece birinde değil, bir tanesinde görsek bunu. “Ben kimseyi öldürmedim. Darbeyi ben yapmadım. KHK zulmü bitsin.” diye laf ebeliği yapacağınıza bir taneniz nedamet getirin.

Ya da “Fetöden nedamet duyanlar” diye twitter adresi açsanız ya. Zor soru mu?

Yok zor değil de, pişman değilsiniz. Hala o sümüklü hainin atleti kilotu gelse de koklasak diye bekliyorsunuz. Allah fırsat vermesin ama bir fırsatını bulsanız yine hainlik denemekten geri kalmazsınız.

Son kerte;

Son zamanlarda acındırma ve ajitasyonlara malzeme edilen FETÖ terör örgütünün bir il sorumlusunıun karısı ve örgütün fiilen üyesi bir kadında olduğu gibi örnekler üzerinden çalışmalar yapılıyor. Özel pozlar çekiliyor. Ajans işi olduğu belli provokasyon çabaları yürütülüyor. Devlet ve millet vicdansızlıkla suçlanıyor.

Tamam eyvallah da; Şehit Kübra Doğanay’ı, Şehit Demet Sezen’i, Şehit Abdullah Tayyip Olçok’u dahası o gece şehit edilen 250 vatan evladını şehit edenlerle beraber olmaya devam eden vicdanınız ne alemde?

Soruları çalıp yarış dışı bıraktığınız, mesleklerinden attığınız vatan evlatlarının ahı ne alemde?

Açık söylüyorum;

Vicdan muhasebenizi açıkça yapıp suçunuzu itiraf edip, pişmanlığınızı açıkça itiraf etmediğiniz müddetçe vicdanımızdan merhamet dilenmeyin.

Kanun mu? Kanun kısmı benim işim değil. Ben yüreğime bakarım....

Duracağı yeri bilenlerden olalım diye dua ile...

Vesselam!

17.09.2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı