Son Dakika

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz: Hedeflerimize ulaştık

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Litvanya zaferi sonrasında, "Hedeflerimize ulaştık" dedi.

SPOR 15.06.2022, 02:20
1
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz: Hedeflerimize ulaştık
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, A Milli Takımımız Litvanya'yı 2-0 yendiği maç sonrasında açıklamada bulundu.

Oynanan oyundan memnun olduğunu söyleyen Stefan Kuntz, "Hedeflerimize ulaştık, hedeflerimiz neydi? 4 maçı da galibiyetle tamamlamak ve gol yememek... Alt unsurlar da var tabii. Paslarımızdaki isabet oranında başarılıydık, yüzde 90'ın üzerinde bir isabet oranı kaydettik, bu oyuncularım için gurur verici. Bazı şeylerin temeli olabilir, bunun üzerine gidebiliriz. Taraftarımıza teşekkür ederiz her yerde bize destek vererek adeta oyuncularımıza kanat taktılar. Kupa kazanmadık, ayaklarımızın yere basması lazım ancak istek arzu önemliydi. Kitabımızın ilk bölümünü etkileyici bir şekilde yazdık artık analizlerimizi yapıp kitabın ikinci bölümüne yani Eylül ayına odaklanacağız" dedi.

Takımla ilgili yapılan hazırlıklara da değinen Kuntz, "Çok çalışmalar yaptık, yoga ve mental çalışmaları denedik. Milli takımın değerleri nelerdir diye de çalışma yaptık, milli takım oyuncusunun sahip olması gereken özellikler nelerdir diye de sorduk. Hepsi birlikteliğe katkı sağladı. Lider oyuncu sayımız fazla. Hakan bunlardan biri, Cengiz'le de çok konuştuk, Dorukhan'la da sağlıklı görüşmeler yaptık. Bu oyunculardan fikir de aldık. Belli noktalarda geri gidişlerimiz olabilir ama bu yaptıklarımız ilerde daha net görülecek" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı