Adıyaman'da işçilerin kaldığı konteyner alev alev yandı

Adıyaman'da İndere köyü yakınındaki bir şantiyede, işçilerin yatakhane olarak kullandığı konteynerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

ASAYİŞ 30.03.2024, 08:35
1
Adıyaman'da işçilerin kaldığı konteyner alev alev yandı
İndere köyü yakınındaki bir şantiyede, işçilerin yatakhane olarak kullandığı konteynerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler çevredeki konteynerlere de sıçrayınca bölgeyi büyük bir panik kapladı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın paniğinde tahliye edilen işçiler, jandarma ekipleri tarafından güvenli bir alana yönlendirildi.
İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alındı ve söndürüldü. Bölgeye gelen Vali Osman Varol, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Vali Varol, yangının ilk belirlemelere göre yatakhane bölümündeki çatıdaki elektrik tesisatından kaynaklandığını söyledi. Yatakhanede 461 işçinin kaldığını ve yangın başladığında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edildiklerini belirten Varol, "Şu an için herhangi bir yaralı veya can kaybımız yok. Tüm işçiler şantiyedeki diğer yatakhanelere yerleştirildi." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı