Ahmed Manasra 8 yıldır zindanlarda

Filistin’de her geçen gün Siyonistlerin hak hukuk tanımayan uygulamalarıyla karşılaşılırken, bu durumun örneklerinden biri de 15 yaşındaki Ahmed Manasra’ya yapılanlar olmuştu.

DÜNYA 14.10.2022, 08:00
Ahmed Manasra 8 yıldır zindanlarda
Siyonist işgalcilerin saldırısına uğrayan Ahmed Manasra’ya verilen 9 buçuk yıl hapis cezası Siyonistlerin keyfi hukuk anlayışını bir kez daha gözler önüne sermişti. Çocuk yaşında esir edilen ve soruşturma esnasında kendisine hem bedensel hem de psikolojik yönden işkence edilmesi sebebiyle ruhsal ve bedensel sağlığı bozulan Ahmed Manasra’nın esaret hayatı sekizinci yıla girdi. Kuzeniyle birlikte Siyonistlerin saldırısına uğrayan ve saldırıdan yaralı bir şekilde kurtulan 15 yaşındaki Ahmed Manasra’ya 9 buçuk yıl hapis cezası verilmişti. Haksız bir şekilde Siyonist zindanlara atılan Ahmed’e ilk olarak 12 yıl hapis cezası verilmiş olması ve son kararla birlikte cezanın 9 buçuk yıla indirilmesi ise İsrail medyasında bir lütuf örneği olarak servis edilmişti.
Ahmed Manasra ve kuzeni Hasan Manasra bıçaklı eylem yapacağı iddiasıyla 2015 yılında Siyonist İsrail güçleri tarafından saldırıya uğramıştı. Hasan Manasra, Siyonistlerin saldırısı sonucu olay yerinde şehit olmuştu. Kudüs’ün Beyt Hanina mahallesinde bulunan Piskat Ziev’de İsrail polisi tarafından vurulan Hasan olay yerinde hayatını kaybederken, Ahmed Manasra da Siyonist işgal güçlerinin saldırısına uğraması sonucu kanlar içerisinde yerde kalmış ve çevredeki Yahudilerin küfür ve hakaretlerine maruz kalmıştı. Öte yandan olay yerinde bulunan kimi Yahudiler de Siyonist İsrail güçlerinin 15 yaşındaki Hasan Manasra’yı öldürmesi için tezahürat yapmıştı. Ahmed Manasra, gözaltına alınmasının ardından yapılan sorguda da Siyonist İsrail polisinin küfür, hakaret ve şiddetine maruz kalmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı