Son Dakika

Akşener'e o mutsuz ifadesi soruldu: Yüzüme tuhaf bir ışık gelmiş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adayının açıklandığı sırada yüzüne tuhaf bir ışık yansıdığını ancak aslında mutsuz olmadığını ifade etti.

GÜNDEM 07.03.2023, 21:45
1
Akşener'e o mutsuz ifadesi soruldu: Yüzüme tuhaf bir ışık gelmiş
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı seçimi için ortak aday belirleme sürecinde yaşanan krizlerden biri olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemesi sonrasında Altınlı Masa'dan ayrılan Meral Akşener, sonradan açıklanan ortak aday formülüne tepki gösterdiği yüz ifadesiyle yorumlandı. Ancak Akşener, imza attığına göre mutlu olduğunu ve hiç kimse tarafından zorla bir şey yapılamayacağını belirtti.
Akşener, bir gece önce sıfır uykuyla, Mansur ve Ekrem Bey'in evine geldiği bir gece yaşadığını ve hareketlerinin uykusuzluktan dolayı ağırlaştığını açıkladı. Ancak ortak aday kararına imza attığını ve mutabakat sağlandığını söyleyerek, bu durumdan memnun olduğunu ifade etti.
Meral Akşener, bazı yorumlarda kendisinin masadan kalktığı şeklinde yer almasına rağmen, gerçekte masanın kalktığını vurguladı. Ayrıca adaylık meselesinin önceden konuşulmadığını belirtti.
Sonuç olarak, Akşener, uyku eksikliği dışında herhangi bir problemi olmadığını ve ortak aday formülüne imza atarak mutabakat sağladığını açıkça ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı