Son Dakika

Apple'dan yeni AI görüntü oluşturma aracı geldi! İşte MGIE'nin bazı özellikleri

Apple'dan yeni AI görüntü oluşturma aracı geldi. Teknoloji devi yeni aracın adını MGIE olarak duyurdu. İşte MGIE'nin bazı özellikleri ve yetenekleri...

BİLİM VE TEKNOLOJİ 10.02.2024, 00:05
Apple'dan yeni AI görüntü oluşturma aracı geldi! İşte MGIE'nin bazı özellikleri
Apple'ın yeni bir görüntü işleme yapay zeka modeli kısa süre önce piyasaya sürüldü, ancak bu nihai üründen çok uzak. Aracın adı, Model Kılavuzlu Görüntü Düzenleme anlamına gelen MGIE'dir. Yeni uygulama github'da mevcuttur ve ayrıca kullanım talimatlarını içeren bir PDF de bulunmaktadır.
Model, görselleri değiştirmek, oluşturmak ve düzenlemek için metindeki talimatları kabul eder. Parlaklığı arttırma, beyaz dengesini değiştirme gibi basit işlemleri yapabilmektedir. Ayrıca bir pizzanın fotoğrafını çekip sebze sosları ekleyerek daha sağlıklı hale getirmek gibi içerikler de oluşturabiliyor.
Ayrıca fotoğrafın kenarlarını otomatik olarak doldurarak fotoğrafı kırpabilir veya yeniden boyutlandırabilir. İnsanların fotoğraflarındaki saçları değiştirebilir, gözleri, kıyafetleri değiştirebilir ve nesneleri kaldırabilir.
Apple MGIE'nin bazı özellikleri ve yetenekleri şunlardır:
MGIE, Apple'ın yapay zekaya yaptığı ilk adımdır ve rekabetin çok gerisinde olduğunun en büyük kanıtıdır. Uygulamanın mevcut haliyle şirketin herhangi bir cihazında doğrudan görülmesi mümkün değil. Ancak şirketin gelecekteki telefonları, tabletleri ve PC'leri için neler planladığını gösteriyor.
Kaynak: İnternet Haber Merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:55
Güneş 05:29
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı