Babacan'dan adaylık sorusuna yanıt verdi: Rahat seçilir, iyi yönetirim

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Aday olmak ister misiniz?" sorusuna yanıt verdi. Babacan, "Hem rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim" dedi.

GÜNDEM 13.01.2023, 18:20
4
Babacan'dan adaylık sorusuna yanıt verdi: Rahat seçilir, iyi yönetirim
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aylar kala Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı sorusu cevap bulmayı bekliyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'ın karşısına Altılı Masa'dan kimin çıkacağı merak edilirken, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan dikkat çeken çıkış geldi. Babacan, "Ali Babacan gerçekten aday olmak ister mi?" sorusuna " "Hem rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim" diye cevap verdi.
Medyascope'tan gazeteci Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtlayan Babacan şu ifadeleri kullandı:
"Bizim önceliğimiz altı genel başkanın oturduğu masanın içinden bir aday çıkması. Bizim önceliğimiz bu. Çünkü bu, süreci hızlandıracaktır ve kararlar daha hızlı alınacaktır. Dışarıdan bir yedinci isim söz konusu olduğu anda o yedinci ismin sürece adaptasyonu biraz daha zaman alacaktır. Ama altılı masa, nihayetinde dışarıdan bir isim konusunda mutabakata varırsa ne olur? Birkaç haftalık daha sürece ihtiyaç olur, adaptasyon sürecine, o da olur. İşin kolayı bu altı genel başkandan birinin cumhurbaşkanı adayı olması. Benimle ilgili konuya gelince, eğer altılı masa benim ismim üzerinde mutabık kalırsa, tabii ki hem rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim. Ama şu anda bizim önceliğimiz kim sorusu değil."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı