Son Dakika

Bakan Soylu'dan 'istifa' sloganı tepkisi: Hodri meydan...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Spor alanlarını siyaset meydanına çevirmek isteyenler devletin ortaya koyduğu çabaya kulak versinler" dedi.

GÜNDEM 27.02.2023, 09:35
3
Bakan Soylu'dan 'istifa' sloganı tepkisi: Hodri meydan...
İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Süper Lig'de Fenerbahçe-Konyaspor ve  Beşiktaş-Antalyaspor maçlarında tribünlerde ‘istifa’ sloganı atılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.  
Sandıkm vurgusu yaptığı değerlendirmesinde Bakan Soylu, “Dertleri başka olanlar, siyaset yapmak isteyen varsa önümüzdeki günlerde seçim var. Herkes meydana çıksın siyasetini yapsın. Ama spor alanlarını siyaset meydanına çevirmek isteyenler biraz devletin, milletin, sivil toplum kuruluşlarının ortaya koyduğu çabaya kulaklarını versinler. Burada insanlar yaşıyorlar ve burada yeni bir hayatı oluşturmak için çaba sarf ediyorlar. Millet seçimde kararını verecektir” dedi.  

‘Bir karmaşa çıkarmaya çalışanlar olabilir’ uyarı yapan Soylu, “ Deprem meselesine gömüldüğümüzü zannedenler, güvenlik meselesinde kalkanlarımızı kaldırmayacağımızı zannetmesinler. Burada insani bir mesele yürütüyoruz, 3-5 tane bu meselenin koordinasyonu ve mühendisliğine soyunan adamları da Türkiye’nin geleceğini karartma hakkı verilmez. Ama bizim mesaimizi bölmesinler. Bölerlerse bu milletin karşı kaldığı süreçte bu millete haksızlık ederler. Ama mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz. Hodri meydan" diye ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı