Bedri İncetahtacı, kabri başında anıldı

Vefatının 22’inci senesinde Milli Gençlik Vakfı Gaziantep eski Şube Başkanı merhum Bedri İncetahtacı kabri başında anıldı.

AİLE 22.11.2021, 04:35
18
Bedri İncetahtacı, kabri başında anıldı
Milli Gençlik Vakfı ( MGV) eski Gaziantep Şube Başkanı merhum Mehmet Bedri İncetahtacı, vefatınım 22’inci sene-i devriyesinde Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen bir programla anıldı. Refah Partisi ve Fazilet Partisi çatısı altında milletvekilliği de yapan Bedri İncetahtacı, şüpheli bir trafik kazasında Rahmet-i Rahman’a kavuşmuştu. Merhum Bedri İncetahtacı’nın kabri başında düzenlenen anma programına Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Karalar, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Evyapan, AGD Gaziantep Şube Başkanı İzzettin Beyaz, ÖĞ-DER Bölge Başkanı Ramazan Tahirlioğlu ve birçok vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu programda katılımcılara çeşitli ikramlar dağıtıldı.

Anma programında bir konuşma yapan AGD Gaziantep Şube Başkanı İzzettin Beyaz, merhum Bedri İncetahtacı’nın teşkilatçı kişiliğine vurgu yaparak, “Müslümanın her halinin örnek olması gerektiğini bize öğreten Bedri Hocamız, adil bir düzen kurulması için canıyla ve malıyla mücadele etti. Biz de ondan aldığımız bayrağı burca dikmek için hergün Yüce Allah’a dua ediyoruz. Allah, Milli Görüş davasında merhum Bedri Hocamız gibi ağabeylerimizi anlamayı bizlere nasip etsin. Vefatının sene-i devriyesinde Bedri Hocamız başta olmak üzere ahirete göçmüş tüm dava büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı