Son Dakika

Büşra Ayaydın kimdir?

Büşra Ayaydın evli mi kaç yaşında? Kurt Vadisi'nin Selvi Çakır'ı olarak bilinen Büşra Ayaydın birçok filmde yer aldı. Tesettüre giren Büşra Ayaydın'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Büşra Ayaydın kimdir

GÜNDEM 20.08.2021, 16:10
174
Büşra Ayaydın kimdir?
Büşra Ayaydın oyunculuk kariyerine Kurtlar Vadisi ile başladı. Genç oyuncu Fatma Büşra Ayaydın, ekranların uzun yıllar fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi’nde Çakır’ın kızı nam-ı diğer Selvi Çakır karakterini oynadı. Büşra Ayaydın, “Canan”, “Derman”, “Hatırla Sevgili”, “En İyi Arkadaşım”, “Mavi Rüya” ve “Kurtlar Vadisi” adlı projelerde çalıştı. 21 yaşında tesettüre giren Büşra Ayaydın son günlerde yeniden gündemde. Peki, Büşra Ayaydın kimdir? Büşra Ayaydın evli mi, kaç yaşında? Büşra Ayaydın aslen nerelidir?
Tam adı Fatma Büşra Ayaydın olan Çakır’ın kızı “Selvi Çakır” 27 Ekim 1994 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Genç oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın kızı olan Selvi Çakır karakteri ile oyunculuk dünyasına girdi. 
Oyunculuk hayatına lise yıllarından beri ilgi duyduğunu söyleyen Büşra Ayaydın annesinin başvurusu ile Kurtlar Vadisi dizisi ile başladığını söylüyor.
Büşra Ayayadın Ankaralı’dır. Burcu akreptir.
Kurtlar Vadisi dizisinde “mafya babası” Süleyman Çakır'ın kızı Selvi Çakır karakterini canlandıran oyuncu Büşra Ayaydın 21 yaşında tesettüre girince beğeniyle karşılandı.
Tesettüre girdiği dönem çok konuşulan başarılı oyuncu Büşra Ayaydın tesettüre girme sürecini anlattı. Küçüklükten beri kapanmak hep aklımdaydı diyen Büşra Ayaydın, çekim için camiye gitmiştik oradan çok etkilendim ve 5 vakit namaz kılmaya başladım diyerek tesettüre girme sürecini anlattı.
Büşra Ayaydın tesettüre girme kararını şöyle açıklıyor:
“Dış görünüşüne bakıldığına 'namaz kılmıyordur' dediğimi insanların vakit namazında camiye koştuğunu gördüm. O bana çok farklı bir şey kattı. Ben de o insanlar gibi neden camiye girerek vakit namazımı neden kılamıyorum? dediğimde aldığım cevaplar hep 'sen oyuncusun' oldu. Aslında engelleri kendi kendime koyuyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı