Son Dakika

Cem Küçük eski CHP'li yeni AKP'li Çelebi'yi savundu: Çok örneği var

Cem Küçük, eski CHP'li Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti saflarına geçmesini yorumladı. Cem Küçük, Çelebi'ye kızanlara ithafen “Tarihe baksalardı böyle çok örnek görürlerdi.” dedi.

GÜNDEM 12.10.2022, 19:35
2
Cem Küçük eski CHP'li yeni AKP'li Çelebi'yi savundu: Çok örneği var
CHP’den istifa ettikten sonra Memleket Partisi’ne geçen oradan da 25 Şubat 2022 tarihinde istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Bağımsız İzmir Milletvekili olarak devam ettikten sonra 11 Ekim 2022 itibariyle AK Parti’ye katıldığını duyurmuştu.
Ergenekon sürecinde yargılanan ve hapis yatan eski TSK mensubu Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye geçmesi özellikle CHP’liler tarafında büyük rahatsızlık uyandırdı. Tepkilerin hedefinde olan Mehmet Ali Çelebi’ye AK Partililer de tebriklerini iletti.
Öyle ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçmişte Mehmet Ali Çelebi hakkında attığı hakaretvari tweetinin Soylu tarafından silindiği basına yansıdı.
Yandaş gazeteci Cem Küçük ise Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye geçmesini iki gündür ekranlarda ve yazılarında yorumluyor.
Cem Küçük sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Mehmet Ali Çelebi dün yaptığı duyuruyla AK Parti’ye geçtiğini duyurdu.CHP taraftarları küplere bindi. “Oyumu geri ver” diyen de var, Çelebi’ye beddua okuyan da.CHP’liler ya da ulusalcılar tepki gösterebilir. Ama tarihe baksalardı böyle çok örnek görürlerdi.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı