Son Dakika

Çiftçi kongresi bugün!

Esnaf Kongresi’yle geçen hafta taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Saadet Partisi, bugün de üreticinin ve tarım sektörünün problemlerini dile getirmek için Çiftçi Kongresi düzenliyor.

GÜNDEM 10.06.2021, 04:35
5
Çiftçi kongresi bugün!
Bugün saat 11.00’de Genel Başkan Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirecek kongreye 81 ilden çiftçiler katılarak, bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları birinci ağızdan anlatacak. Tarım sektörünü ilgilendiren gübre, tohum, ilaç, mazot ve destekleme gibi her kalemin masaya yatırılacağı Çiftçi Kongresi’nde alınan karar ve çözüm yolları ‘kongre bildirisi’ olarak kamuoyuyla paylaşılacak.
Saadet Partisi’nin, zor bir dönemden geçen çiftçinin sesini duyurmak ve çözüm yolları bulmak için organize ettiği Çiftçi Kongresi bugün Genel Başkan Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşiyor. 81 ilden çiftçilerin katılacağı kongrede çiftçiler, yaşadıkları sorunları aktaracak. Saadet Partisi’nin YouTube kanalı üzerinden saat 11.00’de başlayacak olan kongrede alınan karar ve çözüm önerileri ‘kongre bildirisi’ olarak kamuoyuyla paylaşılacak.
Geçen hafta Esnaf Kongresi’yle esnafın yaşadığı zorlukları online olarak kamuoyuna duyuran Saadet Partisi, bugün ise Çiftçi Kongresi’yle çiftçinin sesi oluyor. Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilecek Çiftçi Kongresi’ne 81 ilden çiftçiler katılarak, çektikleri sıkıntıları anlatacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun genel merkezden bağlanacağı kongrede her bölge ve onlarca ilden çiftçiler konuşmalar gerçekleştirecek. Gübre, mazot, ilaçlama ve destekleme gibi çiftçiyi ve üretimi ilgilendiren her kalemin masaya yatırılacağı kongrede, çözüm yolları bulunarak yol haritası oluşturulacak.
w Düzenlediği Esnaf Kongresi’yle başta esnaf olmak üzere taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Saadet Partisi, Çiftçi Kongresi’yle de tarım alanında yaşanan problemlere parmak basmak istiyor. Üreticinin, tarım sektörünün çektiği sıkıntıları birinci ağızdan çiftçinin anlatacağı kongre, Saadet Partisi’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kongrede alınan karar ve hazırlanan yol haritası ise kongrenin ardından ‘kongre bildirisi’ olarak kamuoyuyla paylaşılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı