Son Dakika

DEVA Partisi’nden Millî Gazete’ye ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı makamında ziyaret etti. Karlıtekin, Millî Gazete’ye özel açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 07.01.2023, 04:35
5
DEVA Partisi’nden Millî Gazete’ye ziyaret
DEVA Partisi’nden Millî Gazete’ye bir ziyaret gerçekleştirildi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı makamında ziyaret etti. Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, siyasi arenadaki gelişmeler de ele alındı. Ziyaretten sonunda Mustafa Kurdaş, Candan Karlıtekin’e Millî Gazete’nin 50’nci Yıl Almanağı takdim etti.

Görüşmeden sonra Millî Gazete’ye özel açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, “Bugün bidayette yasaklar, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele şiarıyla milletten yetkiyi alan bu iktidar, maalesef iddialarından vurulmuştur. 6’lı Masa, büyük bir sorumluluk örneği göstererek birlikte ‘yeter artık’ diyen bir oluşumdur. Bu iş birliği milletimizin feraset ve desteğiyle inşallah ülkemizi tekrar selamete çıkartacaktır. Fakirliğe, hukuksuzluğa, israfa ve umutsuzluğa karşı altyapısı tuğla tuğla örülen bir programla seçimlerde halkımızın karşısına çıkılacak” şeklinde konuştu.

Karlıtekin, “Deva Partisi olarak diğer 5 parti gibi ülke çıkarlarını üstte tutarak masaya her türlü desteği verdik. Burada Saadet Partisi’nin desteğinin kritik önemine ayrıca işaret etmek gerekiyor. Muhafazakârlar ve laikler şeklinde bir fay hattı oluşturmak isteyenlere karşı Sayın Karamollaoğlu’nun bilgeliği, ülke sosyolojisini enine kesen ve sunî ayrımları reddeden bir terkibe fırsat vermiştir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı