Efsane başkan Lütfi Kibiroğlu kabri başında anıldı

Millî Görüş’ün efsane isimlerinden Eminönü eski Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu, vefatının sene-i devriyesinde dün Merkezefendi’deki kabri başında anıldı.

AİLE 18.10.2021, 04:35
1
Efsane başkan Lütfi Kibiroğlu kabri başında anıldı
Lütfi Kibiroğlu’nu seven onlarca kişinin bir araya geldiği törende konuşan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, “İnsanlara faydalı olmaya çalışan ulu bir çınardı kendisi. Bir cümleyle Lütfi Kibiroğlu Bey’i ifade etmek gerekirse, adam gibi adamdı” dedi.
Millî Görüş’ün efsane belediye başkanlarından Lütfi Kibiroğlu, vefatının 4’üncü sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıldı. Dün Merkezefendi’deki kabri başında gerçekleşen anma töreninde Lütfi Kibiroğlu’nu seven onlarca kişi bir araya geldi. Anma törenine Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi GİK Üyesi ve Millî Gazete yazarı Sadrettin Karaduman, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul İl Temsilcisi Şenol Düzgün ve Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli’nin yanı sıra Lütfi Kibiroğlu’nun ailesi ve sevenleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ekiplerince katılımcılara yemek ikram edildi.

Anma töreninde katılımcılara hitap eden Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, “İnsanlara faydalı olmaya çalışan ulu bir çınardı kendisi. Vefatından sonra gerisinde kalıcı izler bırakan birisiydi. Cenab-ı Allah, cennetinde bizleri buluştursun. Bir cümleyle Lütfi Kibiroğlu Bey’i ifade etmek gerekirse, adam gibi adamdı kendisi. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı