Son Dakika

Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmaya gitti! Gözaltına alındı

Mersin’de bir kişi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan hakkında montaj videolarıyla ilgili suç duyurusunda bulunmak için gittiği Cumhuriyet Başsavcılığı'nda gözaltına alındı.

GÜNDEM 24.05.2023, 13:25
5
Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmaya gitti! Gözaltına alındı
Mersin’de esnaflık yapan ve şair kimliğiyle de tanınan Oktay A., Erdoğan’ın miting meydanlarında vatandaşlara izlettiği ve geçen günlerde montaj olduğunu itiraf ettiği videolarla ilgili suç duyurusunda bulunmak için Mersin Adliyesi’ne gitti. 
Adliye önünde basın açıklaması yapmak isteyen Oktay A.’ya polis izin vermedi. Oktay A. basın açıklamasını yapamadan adliye binasına girdi ve suç duyurusu için dilekçesini savcılığa verdi.
Oktay A., dilekçeyi vermesinin ardından savcılığın talimatıyla polisler tarafından gözaltına alınarak Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Oktay A.’nun Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu dilekçede şu ifadelere yer verildi:
“ AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın ve TV yoluyla sahte beyanda bulunmak, sahte montaj videolarıyla halkı kin ve tahrike teşvik etmek. Ötekileştirmek, karşılıksız vaatlerle halkı kandırmak, halkı yanıltmak, dolandırmak, faizi düşürdüm deyip, halkı özel bankalara tefeci zihniyeti soydurmak, genç girişimciye 500 bin lira teşvik kredisi deyip başvuranları her aileden bir kişi bahanesiyle engellemek suretiyle kişilerin birey olma haklarını, özgürlüklerini ellerinden almak. Hayallerini çalmak. Suçlarından yargılanmasını ve gereğinin yapılmasını bir TC vatandaşı, bir yurttaş olarak bilgilerinize sunarım.” 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı