Son Dakika

Erdoğan ithalat müjdesi verdi: Dünyanın dört bir yanından getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kütüphanesi'nin açılışında konuştu. İthalat müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kitap ithali yapacağız dünyanın dört bir yanından" dedi.

GÜNDEM 13.01.2023, 18:10
2
Erdoğan ithalat müjdesi verdi: Dünyanın dört bir yanından getireceğiz
250 yıllık Rami Kışlası restore edilerek kütüphaneye dönüştürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rami Kütüphanesinin açılışında konuştu.İthalat müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kitap ithali yapacağız dünyanın dört bir yanından" dedi.
Erdoğan'ın konuşmasının devamından öne çıkan satır başları şu şekilde:
"Rami Kütüphane'miz haftanın her günü, günün 24 saati gençlerimiz başta olmak üzere hizmet verecektir. Kütüphanemizin 2 milyonu aşkın kitap ve 4 bin 200 kişilik kapasiteyle hizmete başlamasından memnuniyet duyuyorum.
Ülkemizde yıllarca eğitim-öğretimi tek yönlü bir formatlama aracı olarak tutmaya çalışan zihniyetin yol açtığı kısırlığı yaşadık. İnşallah önümüzdeki dönem eğitim ve kültür başta olmak üzere ülkemizi küresel düzeyde marka haline getirecek başlıkların tamamında da milletimizi hayallerine kavuşturacağız.

Yurt içi ve yurt dışında buraya her türlü inşallah kitapları alacağız. İthalatçılarımıza onu getireceğiz. Kitap ithali yapacağız dünyanın dört bir yanından. Rami Kütüphanemizin bu uluslararası özelliğini çok daha güçlü hale getirmiş olacağız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı