Son Dakika

Fatih Altaylı 2022 Dünya Kupası’nda favori takımlarını paylaştı

Spor yorumlarıyla da öne çıkan gazeteci Fatih Altaylı, dün başlayan Katar 2022 Dünya Kupası karşılaşmalarında favorilerini okuyucularıyla paylaştı.

SPOR 21.11.2022, 15:15
7
Fatih Altaylı 2022 Dünya Kupası’nda favori takımlarını paylaştı
Gazeteci yazar Fatih Altaylı, dün Katar’da başlayan ve 18 Aralık’ta bitecek olan Dünya Kupası futbol maçlarında favorilerini köşesinde paylaştı.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, “Dünya Kupası Katar'da başlıyor. Katar'ın bu kupayı nasıl aldığına ilişkin suçlamaların arasında… Netflix'deki FIFA belgeseli de bu suçlamaların üzerine tuz biber ekiyor. Doğru. FIFA uzunca bir zamandır bir rezillik ama genel olarak spor dünyasında durum bu. Paranın çok olduğu ve değerlerin belirsiz olduğu yerde eğer büyük bir ekonomi de varsa yolsuzluk kaçınılmaz. Katar'ın bu kupayı rüşvetle ya da rüşvet benzeri yatırımlarla aldığı aşikar da, başka yerler temiz mi! Mesela Tokyo'nun olimpiyat oyunlarını İstanbul'un elinden tertemiz bir şekilde aldığını mı düşünüyorsunuz? Bence düşünmeyin. Dev şirketler, milyar dolarlık sponsorluklar söz konusu olunca spor da temiz kalmıyor ne yazık ki!  Bu yüzden en iyisi sahaya bakmak, sporcuları izlemek. Ben öyle yapacağım.” dedi.
“Çeşitli televizyonlardan arkadaşlar arayıp, Dünya Kupası ile ilgili fikirlerimi, favorilerimi soruyorlar.” diyen Fatih Altaylı, şöyle devam etti:
“Vallahi konuya çok hakim değilim. 
Ama favorilerim elbette var. 
Bunlar sırasıyla Brezilya, artık bir başarı elde etmesini çok ama çok beklediğim Belçika, ilk kez takım haline geldiğini gözlemlediğim Arjantin, Ronaldo'nun Portekiz'i ve tüm eksiklerine rağmen Fransa. 
Yanılırsam da yanılırım. 
Ayıp değil ya!”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı