Fatih Altaylı: İşin zor tarafı şimdi başlıyor!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, TOGG için asıl zorlukların şimdi başlayacağını yazdı. İşte Altaylı'nın o yazısı...

GÜNDEM 26.10.2022, 13:50
2
Fatih Altaylı: İşin zor tarafı şimdi başlıyor!
HaberTürk yazarı  Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı yazısında günümüz dünyasında üretmenin kolay olduğunu ancak pazar ve pazarlamanın daha güç gerçekleştiğini kaleme aldı.
Altaylı, " TOGG'da bana sorarsanız asıl iş ya da işin zor tarafı şimdi başlıyor Satış ve pazarlama. Günümüz dünyasında üretmek kolay. Parayı basıyor, en iyi adamları topluyor ve üretim yapabiliyorsunuz. Sorun pazarlamakta, sorun satmakta, sorun ürünü doğru biçimde anlatmakta." değerlendirmesini yaptı. 
Altaylı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Ve tabii piyasa koşullarında. TOGG şanslı. Orta boy bir otomotiv pazarı içinde anlatanı çok. Peki bu yeterli mi! Muhtemelen Nisan ayından itibaren satışına başlanacak olan otomobilden ilk yıl 16 bin adet civarında üretilecek. Bu üretim esnasında pazar ne durumda? TOGG’un tek motorlu 2 tekerlekten çekişli 200 beygirlik baz modeli 1 milyon TL civarı bir fiyatla satışa sunulacak. Bu fiyat çok yüksek değil. Honda Civic veya Toyota Corolla’dan az pahalı. Bu markaların C segmentteki SUV’larından yüzde 30 daha ucuz. Sorun bu değil." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı