Son Dakika

Fatih Portakal'dan İsmail Kahraman'ın uykularını kaçıracak paylaşım!

İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı dolayısı ile gerçekleştirilen Tarkan konserinin ardından, Fatih Portakal, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı eleştirdi.

GÜNDEM 10.09.2022, 18:40
3
Fatih Portakal'dan İsmail Kahraman'ın uykularını kaçıracak paylaşım!
İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı büyük bir coşkuyla kutladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Tarkan konserinin gerçekleştiği Gündoğdu Meydanı yüzbinlerce kişi tarafından tıka basa dolduruldu.
Dünyanın en kalabalık ücretsiz açık hava konseri olarak tarihi geçen kutlamanın ardından Fatih Portakal, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı sosyal medya hesabından eleştirdi.
Portakal, , "Kurtuluş yok” diyen eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı eleştirdiği paylaşımında "İsmail Kahraman da izlemiş midir? Kutlu olsun; özgürlüğün kutlu olsun #izmir kutlu olsun istiklal." paylaşımını yaptı.
Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman şu ifadeleri kullanmıştı:
“Şehirlerin kurtuluş yıldönümleri kutlanıyor. Kesinlikle karşıyım. 2 Mart'ta Rize kurtulmuş, kim diyor? Yok, Erzurum şu Mart'ta. Şehirlerin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla kutlama yapılmaz. 'Ben esirdim, esaretim bitti, ben köleydim' diye ikrarda bulunulmaz. Bu küçüklük kompleksi verir, bu yanlıştır, böyle şey olmaz. Fetihler kutlanır. Tarihi zengin ve engin bir milletiz biz. Biz köklü bir devletiz. Zaferlerle dolu bizim tarihimiz. İstanbul'un kurtuluşu 6 Ekim, kim demiş? İzmir'in kurtuluşu 9 Eylül, kim demiş? Ne münasebet. Cihan harbi bitti, müstevliler alacaklarının birkaç kat mislini aldı ve öyle gittiler, çekildiler. Kurşun sıkmadık ki. 2 Mart'ta da aynı şey var. Ruslar çekildi gitti. Çarpışmadık, dövüşmedik, vuruşmadık. Tarihi doğru dürüst niye bilmiyoruz? Övünecek büyük bir tarihimiz varken kölelikten kurtulduğumuz tarihe niye bayram diyeceğiz. Fethettiğimiz tarihe diyeceğiz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı