Son Dakika

F.Bahçe, son anlarda ecel terleri döktüğü Antalya'dan 3 puanla dönüyor

Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçın ikinci yarısında Michy Batshuayi'nin ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

SPOR 03.01.2023, 22:25
4
F.Bahçe, son anlarda ecel terleri döktüğü Antalya'dan 3 puanla dönüyor
Süper Lig'in 17. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, 3 değişiklikle takımını sahaya sürdü.
Deneyimli teknik adam, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'ndaki karşılaşmada, geçen hafta Atakaş Hatayspor'u 4-0 yendikleri maçta forma verdiği Gustavo Henrique, İrfan Can Kahveci, Zajc'ın yerine Serdar Aziz, Lincoln Henrique ve Crespo'yu ilk 11'de görevlendirdi. Sakatlığı bulunan Joao Pedro ise maç kadrosunda yer almadı.
Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Lincoln Henrique, Arao, Crespo, Rossi, Joshua King ve Batshuayi 11'yle sahada yer aldı.

Fenerbahçe, ilk yarıya kötü başladı. Defans güvenliğini ön planda tutan ev sahibi Antalyaspor, 14. dakikada 1-0 öne geçti. Sol kanatta gelişen Fraport TAV Antalyaspor hücumunda Güray Vural, ceza sahasına ortasını yaptı. Kale önünde Haji Wright kafa yla topu ağlara gönderdi.
Zeminin de kötü olması iki takım oyununu olumsuz şekilde etkilerken; ilk yarıyı Antalyaspor 1-0 önde tamamladı. Fenerbahçe, ikinci yarıya Lincoln Henrique-Emre Mor değişikliğiyle başladı. Sarı Lacivertliler, önce oyunda baskıyı kurdu daha sonra rakip kalede gol aradı. İstediği sonucu da 55'te aldı. Sağ kanatta topla buluşan Attila Szalai topu ceza sahasına ortaladı. Kale önünde kafa vuruşunu yapan Joshua King'in topu direkten döndü. Michy Batshuayi kafayla tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. 
62. dakikada VAR incelemesinin ardından Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Michy Batshuayi hata yapmadı ve konuk ekibi 2-1 öne geçirdi. 
Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrılarak Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. Bu galibiyetle Sarı-Lacivertliler puanını 35 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. 
Antalyaspor ise 16 puanda kaldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı