Son Dakika

Feci kaza aile faciasına döndü! Evli çift öldü, çocuklar yaralandı

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir mevkisinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje çarpan otomobildeki anne ve baba hayatını kaybetti, çiftin 2 çocuğu ise yaralandı.

ÇEVRE 24.08.2022, 02:10
8
Feci kaza aile faciasına döndü! Evli çift öldü, çocuklar yaralandı
Balıkesir'de tatile giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve baba olay yerinde hayatını kaybederken çiftin 2 çocuğu ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 18.00 sıralarında İstanbul- İzmir Otoyolu'nda Balıkesir'in kırsal Ortaca Mahallesi mevkisinde meydana geldi.
Mustafa Çekiç (39) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. İki yönlü yolu birbirinden ayıran bariyerleri kırarak sıkışan otomobil, hurda haline geldi.

Kaza sonrası görgü şahitleri durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan Mustafa Çekiç ve Özlem Çekiç'in (39) sağlık görevliler tarafından yapılan kontrollerinde yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Araçta yaralanan çiftin çocukları Mina (8) ile Hasan Efe (3), Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.
İki çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Mustafa ve Özlem Çekiç'in cenazeleri aynı hastanenin morguna gönderildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı