Fenerbahçe Cristiano Ronaldo'yu transfer ediyor! Prensipte anlaşıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Yüzyılın transferi olarak kabul edilecek olan Ronaldo transferinin gerçekleşmesi ise Jorge Jesus'a bağlandı.

SPOR 01.09.2022, 23:00
3
Fenerbahçe Cristiano Ronaldo'yu transfer ediyor! Prensipte anlaşıldı
Son dakika iddialarına göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaşma sağladığı aktarıldı. Yüzyılın en büyük futbolcularından biri olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo'nun transfetinde ufak pürüzler kaldığı ve o pürüzlerin ise aşılmasının an meselesi olduğu ifade edildi.
Fotomaç'ın haberine göre; Dünyanın en iyi futbolcuların başlarında gösterilen Cristiano Ronaldo'yu transfer ederek rakiplerinin önüne geçmek isteyen Fenerbahçe, yüzyılın en büyük futbolcularından birine forma giydirerek tarihe ismini altın harflerle yazdırmak istiyor. Transferin imkansız olacağını düşünenler için birkaç örnek verecek olursak, Schumacher, Anelka, Roberto Carlos ve Mesut Özil gibi transferlerin Ronaldo için referans olması olarak gösterilebilir.
Fenerbahçe'nin Cristiano Ronaldo transferinde en büyük pay ise Başkan Ali Koç ve Jorge Jesus'a ait olacak. Dünyanın en önemli hocalarından biri olarak gösterilen Jorge Jesus'un Cristiano Ronaldu'yu ikna etmesinin hiç de zor olmayacağı ifade edildi.
Sarı lacivertli kulüp, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından bir olarak kabul edilen Portekizli Ronaldo'yu renklerine bağlamak için yoğun çaba gösteriyor. Cristiano Ronaldo ile yüz yüze bir görüşme yaptığı iddia edilen Başkan Ali Koç, başlangıçta fantastik bir haber olarak kamuoyunun gündemine gelen bu transferi yapmak için tüm olanakları seferber ederek büyük bir fedakarlıkta bulunacak.
İddialara göre Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus da vatandaşı Cristiano Ronaldo ile görüşme yaparak Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etti. Gelen son dakika bilgilerine göre iki taraf da prensip olarak anlaştı. Ücrete dair son pürüzlerin giderilmesiyle asrın transfer bombası patlatılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı