Son Dakika

Fenerbahçe'de planları alt üst eden sakatlık: Sezonu kapattı

Sevilla ile yarın Kadıköy'de UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de moralleri bozan bir gelişme yaşandı.

SPOR 15.03.2023, 17:30
1
Fenerbahçe'de planları alt üst eden sakatlık: Sezonu kapattı
Avrupa'da bu sezon başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Brezilyalı yıldızından kötü haber geldi. İlk maçı 2-0'lık skorla kaybettikten sonra Kadıköy'de rövanş maçı için tüm hazırlıklarını sürdüren Sarı Lacivertli ekipte sakatlık haberi sonrası Jorge Jesus'un da planları değişecek gibi gözüküyor. 
LINCOLN'DEN VAZGEÇEMEDİ
Tecrübeli teknik adam, sezonun ilk bölümünde Alioski, ikinci bölümünde ise Oosterwolde transferlerine rağmen sol bekte Lincoln’den vazgeçmedi. Jorge Jesus, zorlu Sevilla deplasmanında da sol bekte Lincoln'e görev verdi.
İLK MAÇTA SAKATLANMIŞTI
İspanya'da oynanan ilk karşılaşmada 82. dakikada sakatlanan Brezilyalı futbolcu Lincoln, oyuna devam edememişti. Yerini Osayi-Samuel'e bırakmıştı.
RESMEN DUYURULDU! AMELİYAT OLACAK
Fenerbahçe'ye kötü haber Lincoln Henrique'den geldi. Sarı Lacivertli ekip, sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Lincoln Henrique'nin ameliyat edileceğini açıkladı.
Sarı Lacivertliler'den yapılan açıklama şu şekilde:
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Lincoln Henrique’nin Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası kapsamlı tetkikleri yapılmıştır.
İncelemeler neticesinde sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisi kapsamında operasyon geçirmesine karar verilmiştir.
Başarılı oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlıklı şekilde sahalara dönmesini bekliyoruz.
SEZONU KAPATABİLİR! ALTERNATİF PLAN
Son dönemde de Jorge Jesus'un sol bekte vazgeçilmezi haline gelen form grafiğiyle herkesin beğenisini kazanan 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun bu sakatlıktan dolayı sezonu kapatabileceği öğrenildi. Ayrıca Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Lincoln yerine alternatif planı belirlediği ve Jayden Oosterwelde'in oynamak için hazır olduğu belirtildi. Portekizli teknik adamın bir diğer alternatif olarak da Ferdi’nin sola geçip, Samuel’in sağ bekte oynama düşüncesinin de olabileceği ifade edildi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı