Son Dakika

Fuat Oktay ve Kemal Kılıçdaroğlu maden işçisinin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kazıpınarı köyünde defnedilen maden işçisi Rıdvan Acet'in cenazesine katıldı, cenaze namazında yan yana saf tuttu.

GÜNDEM 15.10.2022, 17:00 15.10.2022, 18:45
4
Fuat Oktay ve Kemal Kılıçdaroğlu maden işçisinin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün  Amasra’nın Kazpınarı köyünde defnedilen madenci Rıdvan Acet’in cenaze nemazına katıldı. Kılıçdaroğlu ve Oktay, Acet’in evine gelerek yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunurken cenaze namazında yan yana saf tuttu.Namazı kıldıran imam “Bakanımız cenaze namazı öncesinde birkaç cümle söylemek ister” ifadeleriyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a mikrofonu uzattı. Konuşma yapmayan Oktay, “Namazı kılalım” dedi.Cenaze namazı kılınan Rıdvan Acet dualarla köyündeki mezarlığa defnedildi.
Cenaze namazının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Çok elim bir kaza yaşadık. Yüreğimiz yandı Türkiye’nin yüreği yandı. Acımız çok taze. Allah kaybettiğimiz tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Biliyoruz ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz devlet olarak sonuna kadar bu kardeşlerimizin, eşlerinin, çocuklarının yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız da biraz önce açıklamalarını zaten yaptı. Allah rahmet eylesin.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı