Son Dakika

Galatasaray'dan 2 transfer birden! Leo Dubois ve Florian Grillitsch

Teknik direktör Okan Buruk liderliğindeki Galatasaray, gelecek sezon için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

SPOR 18.07.2022, 00:35
5
Galatasaray'dan 2 transfer birden! Leo Dubois ve Florian Grillitsch
Galatasaray'da Teknik direktör Okan Buruk liderliğindeki Sarı-kırmızılı takım, gelecek sezon için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira'nın ardından iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı.
Hürriyet'te yer alan habere göre yeni sezon kadro planlaması kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray, sağ bek ve ortaya sahaya birer takviye yaptı.
Galatasaray takımı, Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Lyon'un sağ beki Leo Dubois'i kadrosuna kattı. Fransız ekibiyle her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, oyuncu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.
Orta sahaya da bir takviye yapan Galatasaray, bonservisi elinde olan Avusturyalı oyuncu Florian Grillitsch ile de her konuda anlaştı. 26 yaşındaki orta sahanın transferini bitiren Galatasaray, Sergio Oliveira'nın ardından bu mevkiye ikinci transferini yaptı.
Nantes altyapısında yetişen ve sonrasında Lyon'a transfer olan Leo Dubois, geçen sezon Fransız ekibiyle toplamda 28 maça çıkıp 3 asist kaydetti. Sezonu Hoffenheim'da tamamlayan 26 yaşındaki Florian Grillitsch ise 18 maçta forma giyerken gol ve asist katkısı yapamadı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı