Son Dakika

Giresunspor, Nabil Dirar için harekete geçti

Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Faslı futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti.

SPOR 02.06.2021, 04:45
8
Giresunspor, Nabil Dirar için harekete geçti
Fenerbahçe'nin geçen sezonun devre arasında Club Brugge'e kiraladığı Nabil Dirar, sarı-lacivertlilere geri döndü. Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Faslı futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti.Fenerbahçe'nin elden çıkarmaya çalıştığı 35 yaşındaki futbolcu Nabil Dirar'a alıcı çıktı. Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek Giresunspor, Faslı futbolcu için girişimlere başladı.
Belçika basınından Voetbalbelgie'nin Türk medyasına dayandırdığı habere göre 35 yaşındaki yıldız futbolcu, Giresunspor'un gündeminde yer alıyor. Haberde Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in "Nabil Dirar ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde ilerliyor" ifadelerine verildi. Süper Lig'in yeni takımının Faslı futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı