G.Saray'da Eşref Hamamcıoğlu teknik direktör ismi verdi!

G.Saray'da başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, teknik direktör ismi verdi.

SPOR 07.06.2022, 14:00
1
G.Saray'da Eşref Hamamcıoğlu teknik direktör ismi verdi!
Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, seçilmeleri durumunda sarı-kırmızılı futbol takımını yabancı bir ismin çalıştıracağını belirterek, bu çerçevede eski teknik direktörleri Roberto Mancini ve vatandaşı Roberto De Zerbi ile görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.
Hamamcıoğlu, mevcut teknik direktör Domenec Torrent'in sözleşmesini uygun şartlarda feshetmeyi planladıklarını belirterek, "Bizim teknik direktör adaylarımız yabancı. İtalya'daki isimlerle bir temasımız oldu. Mancini zaten daha önce Türkiye'de çalışmıştı. Diğer antrenör de genç ve başarılı. Bir ön temasımız oldu. Gel desek gelirler. Mancini de buna dahil." dedi.
Eşref Hamamcıoğlu, uzun yıllar Altınordu'da görev yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun altyapının başına geçirmeyi düşündükleri isimlerden biri olduğunu dile getirerek, "Hüseyin Bey ile ben görüşmedim. Galatasaray Sportif AŞ'de bana başkan vekilliği yapacak Adnan Öztürk Bey görüştü. Hüseyin Bey altyapının başına düşündüğümüz adaylardan biri. O kapsamda görüşme yapıldı. Seçildiğimiz zaman görüşeceğimiz altyapı adaylarından biri de değerli Hüseyin Bey'dir." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı