Hadsizliği yanına kalmasın!

Eda Taşpınar isimli bir hadsiz, İstanbul'da bir otelin yerleşkesinde bulunan tarihi Hayyatin-i Hassa Camii'nde uygunsuz kıyafetlerle poz vermişti.

GÜNDEM 04.01.2023, 04:35
1
Hadsizliği yanına kalmasın!
Söz konusu küstahlığa vatandaşlardan tepki yağarken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçerek Taşpınar hakkında soruşturma başlattı.
Kendisini tasarımcı olarak tanıtan Eda Taşpınar isimli bir hadsiz, İstanbul'da bir otelin yerleşkesinde bulunan tarihi Hayyatin-i Hassa Camii'nde skandal bir duruma imza attı. Camide uygunsuz kıyafetlerle poz veren ve bu pozu sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Taşpınar’a tepki yağdı. Taşpınar, “Mutlu yıllar sevgililerim” notuyla yapmış olduğu paylaşımı gelen tepkilerin ardından silse de Taşpınar cephesinden bir özür mesajı paylaşılmadı.

Eda Taşpınar isimli hadsizin imza attığı küstahlığın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti. Taşpınar hakkında camide çektirdiği fotoğraf nedeniyle soruşturma açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medya ve internet haber sitelerinde Eda Taşpınar’ın cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin yapılan haberlerin ardından TCK 216. maddesi kapsamında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı