Hakan Çalhanoğlu Suudi Arabistan iddiaları ile ilgili konuştu! "Kesinlikle..."

Milli futbolcu Macaristan ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından konuşurken A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve futbol kariyerindeki geleceğiyle ilgili konuştu. İşte Hakan Çalhanoğlu'nun tüm açıklaması.

SPOR 23.03.2024, 15:25
2
Hakan Çalhanoğlu Suudi Arabistan iddiaları ile ilgili konuştu!
Avrupa'nın önde gelen liglerinde sezonun sonun a doğru yaklaşılırken şampiyonluk ve küme düşme hattında durum netleşmeye başlıyor. Liglerde oynanan karşılaşmaların ardından milli araya girilirken A Milli Takım'ımız ilk karşılaşmada Budapeşte'de karşılaştığı Macaristan'a penaltı golüyle 1-0 mağlup oldu.
Ay Yıldızlıalr'da bu karşılaşmada forma giyen  Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. Başarılı ortasaha Inter'deki geleceğiyle ilgili konuşurken A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella'dan da övgüyle söz etti.
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Sportmediaset'e açıklamalarda bulunurken  Inter ile Şampiyonlar Ligi'ne veda etmeleriyle ilgili, "Denedik ama Futbol böyle, gelecek sezon tekrar deneyeceğiz. Şimdi İtalya'da şampiyonluğa odaklandık." dedi.
Seri A'da lider konumda bulunan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gözüken Inter'deki geleceğine ilişkin de konuşan Çalhanoğlu, "Kesinlikle Inter'de kalacağım" ifadelerini kullandı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Montella'dan da övgüyle bahseden Hakan Çalhanoğlu, "Takımı nasıl yönetmesi gerektiğini biliyor. Onunla iyi bir atmosfer var, mutluyuz." açıklamasında bulundu.
Suudi Arabistan ekiplerinin ilgi gösterdiği Hakan Çalhanoğlu'nun Inter ile 2027 yılına kadar sözleşmesi var. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon Inter formasıyla 33 maçta forma giydi. Çalhanoğlu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı