Son Dakika

Hande Fırat: Erdoğan’ı da hafife almayın, projeleri çoktan hazırdı

Hande Fırat, son günlerde gündeme gelen “Muhalefet söylüyor, hükümet yapıyor” tartışmalarını yorumladı. Hande Fırat, “Erdoğan’ı da hafife almayın. Projeleri, atılacak adımları çoktan hazırdı.” dedi.

GÜNDEM 22.07.2022, 11:15
8
Hande Fırat: Erdoğan’ı da hafife almayın, projeleri çoktan hazırdı
Hürriyet yazarı Hande Fırat son olarak KYK brocu faizlerinin silinmesiyle gündeme gelen “Muhalefet söylüyor, hükümet yapıyor” tartışmalarına ilişkin bugünkü yazısında değerlendirmelerde bulundu.
Gazeteci Hande Fırat, “Bir süredir muhalefet söylüyor, hükümet yapıyor gibi bir algı yaratılıyor. Muhalefetin toplumun ihtiyaçlarını dile getirmesine itirazım yok, aksine sonuna kadar destekliyorum. Ancak şunu da kabul edelim, her olayda tek tek tarihlere baktığınızda ilk açıklama hep hükümet kanadından gelmiş, birkaç gün sonra ya da aynı gün de benzer açıklamayı muhalefet yapmış. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan saha çalışmalarıyla, araştırmalarıyla toplumun şikâyetlerini çok iyi bilen bir liderdir. Aylar öncesinden de verdiği talimatlarla ihtiyaçların, mağduriyetlerin giderilmesini istedi. Yani hükümet üyeleri aylardır çalışıyor.” dedi.
Hande Fırat “Algı ile olmuyor - Cumhurbaşkanı bu duruma gülüyor” başlıklı yazısının devamında şunları kaydetti:

“Muhalefet tabii ki ihtiyaçları, gerekenleri söyleyecek. Medya da yapılması gerekenleri gündemde tutacak. Ancak Erdoğan’ı da hafife almayın. Projeleri, atılacak adımları çoktan hazırdı. Hepsini bir takvime uygun olarak hayata geçirdi, geçiriyor. Edindiğim izlenime göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun hükümetin her icraatının üstüne atladığını düşünüyor. Bu duruma ise gülüyor. Neyse sonuçta öyle ya da böyle kazanan Türkiye oluyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı