Son Dakika

İmamoğlu'ndan İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metro hattı tepkisi

İmamoğlu, İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metro hattı için bekledikleri bakanlık onayının çıkmamasına tepki göstererek "Milletimiz gerekli cevabı verecek" dedi.

GÜNDEM 20.06.2022, 15:55
8
İmamoğlu'ndan İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metro hattı tepkisi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yol ve kavşak açılışı için düzenlenen törende konuştu. İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metro hattı için bekledikleri bakanlık onayının çıkmamasına tepki gösteren İmamoğlu, "Bu hattın hâlâ bakanlıkta rafta tutulmasının, bir imzanın esirgenmesinin, yolculuğun hızlanmasının önüne engel konulmasının anlamsızlığını zihnimde çözemiyorum. Ne diyeyim? Allah'a havale ediyorum. Ama söyleyeyim: Allah'a havalemizin de maksimum bir senesi kaldı. Ondan sonra milletimiz gerekli cevabı verecek" ifadelerini kullandı.
Huzurlu bir kent arzusu içinde olduklarını belirten İmamoğlu, "İstanbul iki kıtaya yayılan bir şehir ve çok yoğun bir kentsel hareketlilik yaşıyor. Bu nedenle de kronikleşmiş bir trafik sorunuyla karşı karşıyayız. Göreve geldiğimiz günden bugüne trafiği rahatlatmak adına, birçok çalışmayı harekete geçirdik” dedi.
Hükümetin kurum ve kuruluşlarının gücünü kullanarak İBB'nin işlerini engellenmeye çalıştığını söyleyen İmamoğlu, "Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bugün mensubu bulunduğum siyasi partinin belediye başkanları olsun olmasın, 39 ilçe belediyesine asla ve asla böyle bir anı bırakmayacağım. ‘Bize engel oldu, bize yaptırmadı, bize yapmadı" demeyecek kimse" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı