Son Dakika

İnce'den CHP'ye kimyasal silah tepkisi: Ya böyle bir şey olur mu?

Muharrem İnce, CHP'yi eleştirerek, "PKK'nın en son iftirası, diyor ki 'Kimyasal silah kullandı.' CHP'den bir milletvekili çıkıyor, 'evet' diyor, Atatürk'ün partisi ya böyle bir şey olur mu?" dedi.

SİYASET 22.10.2022, 18:20
2
İnce'den CHP'ye kimyasal silah tepkisi: Ya böyle bir şey olur mu?
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul'daki programları kapsamında Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'ndeki tarihi kıraathanede, Mahmutbey Mübadiller Derneği üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.
Ardından buradakilere hitap eden İnce, aynı kültürün insanları olduklarını belirterek, “100 yıl önce bu topraklara geldik. Bazen bazı densizler çıkar, Selaniklilere laf söyler. O söylemelerinin nedeni aslında Atatürk'e dil uzatmaktır. Atatürk'e doğrudan hakaret edemedikleri için onu dolaylı bizim üzerimizden yaparlar. Onlara en güzel cevabı her gittiğim yerde veriyorum.” diye konuştu.
Muharrem İnce, Türkiye'nin 40 yıldır terörle mücadele ettiğini hatırlatarak, “PKK denilen lanet bir örgüt var, silahlı örgüt. Arada sıkıştığı zaman orduya iftira atıyor. PKK'nın en son iftirası, diyor ki 'Kimyasal silah kullandı.' CHP'den bir milletvekili çıkıyor, 'evet' diyor, Tabipler Birliği Başkanı ile birlikte orduyu kötülemek için. Atatürk'ün partisi ya böyle bir şey olur mu? Bana 'Neden ayrıldın?' diye soranlara bunu söylüyorum. Bu gerekçeyle ayrıldım. Benim PKK ile ne işim olur? Ben Atatürkçüyüm, o çizgide, yurtsever, dünyaya o pencereden bakan...” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı