Instagram'da beğeni ve görüntüleme sayıları nasıl gizlenir?

Instagram'da beğeni ve görüntüleme sayıları gizlemesi tüm kullanıcılara açıldı. Peki Instagram'da beğeni ve görüntüleme sayıları nasıl gizlenir? İşte detaylar...

BİLİM VE TEKNOLOJİ 09.06.2021, 11:00
6
Instagram'da beğeni ve görüntüleme sayıları nasıl gizlenir?
Instagram, kullanıcıların diğer kişilerin gönderilerinin beğeni ve görüntüleme sayılarının yanı sıra kendi gönderilerindeki aynı sayıları gizlemesine olanak tanıyan platforma yeni seçenekler ekledi.
Facebook'a ait sosyal medya şirketi, platformda "insanların deneyimlerini baskı altına almak" için yeni seçeneklerin sunulduğunu söyledi. Instagram, 2019'dan beri çeşitli ülkelerde seçenekleri test ediyor, ancak geçtiğimiz haftalardan itibaren bunları küresel olarak kullanıma sunuyor.
Instagram, yaptığı testte, platformun kullanımının kaygı ve kötü zihinsel sağlıkla bağlantılı olmasına rağmen beğenileri kaldırmanın kullanıcıların davranışları ve refahı üzerinde çok az etkisi olduğunu bulduğunu söyledi . Aşağıdaki adımlar, Instagram mobil uygulamasında yeni seçenekleri nerede bulabileceğinizi özetlemektedir.

Bu özelliği etkinleştirerek, beğeni sayısını belirten bir sayı yerine, gönderinizi beğenen bir takipçinin kullanıcı adını "ve diğerlerini" göreceksiniz.

Bir kullanıcı Beğeni Sayımlarını etkinleştirmiş olsa bile, hesaplardaki beğeni sayısını veya onları gizleyen gönderileri göremeyeceğini unutmayın.

Profil resminize dokunun, ardından arayüzün sağ üst köşesindeki menü düğmesine (üç çizgili simge) dokunun.

Yeni Gönderiler menüsünde, Herkesten , Takip Ettiğiniz Kişilerden ve Hiç Kimseden "Etiketlere İzin Ver" seçeneğini seçmenize olanak tanıyan bazı ek radyo düğmeleri göreceksiniz . "Etiketli Gönderiler" altında, Etiketleri Manuel Olarak Onaylama seçeneğini de etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz .

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı