Son Dakika

İrfan Can Kahveci'den basın toplantısında Jorge Jesus'u güldüren soru

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile İrfan Can Kahveci, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam konuk edecekleri Rennes mücadelesi öncesi basın toplantısı düzenledi.

SPOR 26.10.2022, 12:55
1
İrfan Can Kahveci'den basın toplantısında Jorge Jesus'u güldüren soru
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve futbolcu İrfan Can Kahveci, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Rennes maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Jesus ve İrfan Can'ın açıklamaları şu şekilde:
"Gruptaki en güçlü rakibimizle karşılaşacağız. Rennes, Fransa Ligi'nin iyi takımlarından biri. PSG'nin arkasından Fransa'da en çok gol atan takım konumundalar. Bu turnuvalarda tecrübeleri var. Zor bir maç olacak. Kalitemizi ortaya koymalıyız. Kazanıp, lider çıkacak gücümüz var."
"Tam olarak final değil, liderlik maçı. Asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı, bunu da gerçekleştirdik. Lider olmayı istiyoruz, güçlü rakiplerle eşleşme ihtimaliniz azalıyor. İkinci olursanız, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlarla eşleşeceksiniz. Ben gerçek final maçına, final gözüyle bakarım. Bu sadece lideri belirleyecek bir maç."
"Rakibimiz Rennes de olsa, Başakşehir de olsa, sahaya aynı şekilde çıkıyoruz. Bizim bir fikrimiz var, bunu uyguluyoruz."
"Mert ve Luan Peres'in sakatlıkları, King'in sakatlığından daha ciddi. King klinik olarak iyileştii. O yüzden önümüzdeki maçlarda bizimle olmayacaklar."
İrfan Can Kahveci, basın toplantısında gazetecilerin arasına katıldı ve soru sordu: "Hocamıza bir sorum var. Yarın rotasyona gitmeyi düşünüyor mu?"
Jesus: "İdmanlarda kimin oynayacağı az çok belli oluyor. Kendisi bu soruyu sorarken aslında rotasyon olacağını biliyor."
"İnşallah kazanmaya devam ederiz. Lider olarak çıkmak istiyoruz, çünkü lider son 16'ya kalıyor. Bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum."
"Önceki sezonlarda az gol atmışım, onu gördüm. İnşallah bu sezon daha çok atarım. Hocamız, büyük bir hoca olduğunu kanıtladı. Zaten öyle bir hocaydı. İnsanlığını konuşmak istiyorum, inanılmaz iyi bir insan. Beni çok etkiledi. Onun için her şeyimizi vermek istiyoruz. Herkes, ona çok saygı duyuyor."
"Hocamız, benden nasıl faydalanacağını iyi biliyor. Bu da benim performansımı arttırıyor. İnşallah böyle devam eder.
İyi hücum maç kazandırır, iyi savunma şampiyon yapar. İnşallah bu devam eder. Çok doğru.
"Oynayıp oynayacağımızı artık biz de tahmin edemiyoruz. (Gülerek) Hocamız geldiğinden beri futboldan gerçekten keyif almaya başladım."
"Hocamız herkesi birlikte tutuyor. İyi günde ve kötü günde taraftarın arkamızda durması önemli. Zaten geçmişte bunu en iyi yapan taraftar, Fenerbahçe taraftarı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı