Son Dakika

İsviçre - Türkiye maçı: İşte muhtemel 11'ler

İsviçre - Türkiye maçı bu akşam Bakü'de oynanacak. EURO 2020'nin son grup maçına çıkacak olan Türkiye'nin kazanmaktan başka çaresi yok. İşte İsviçre - Türkiye muhtemel 11'ler...

SPOR 20.06.2021, 09:20
11
İsviçre - Türkiye maçı: İşte muhtemel 11'ler
EURO 2020 A Grubu'nda İsviçre ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Grupta henüz puan ile tanışamayan Türkiye'nin EURO 2020'ye devam edebilmesi için İsviçre'yi yenmesi gerekiyor. Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

İsviçre: Sommer, Mbabu, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Schar, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Embolo, Seferovic
Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Merih, Çağlar, Umut, Cengiz, Ozan, İrfan Can, Hakan, Cengiz Ünder, Kenan, Burak

Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerinde Fransa ile Hollanda karşısında gösterilen performansın ardından İtalya karşısında da umutlar artmasına turnuva beklendiği gibi gitmedi.
Favorilerden İtalya'ya kaybedilmesi normal karşılansa da Millilerin ortaya konduğu oyun eleştirildi. Sonrasında ise Galler karşısında etkisiz bir görüntü çizildi ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Milliler, son maçta İsviçre'yi yenerek ilk puanlarını alıp diğer gruplardaki sonuçlara göre en iyi 4 üçüncü arasına girmek için beklemek zorunda.

Kağıt üzerinde grupta Türkiye ile ikincilik yarışı vermesi beklenen İsviçre, ilk maçta Galler ile berabere kaldı. İtalya'ya ise 3-0 yenilmekten kurtulamadılar. Petkovic'in öğrencileri, Türkiye'yi mağlup ederek gruptaki diğer maçın sonucuna göre ikinci olmayı ya da en iyi üçüncü konumunda yer almayı hedefleyecek.

Türkiye ile İsviçre arasında oynanan 10 maçın 2'si berabere bitti. Milliler 6 mücadeleyi kazanırken İsviçre sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı