Son Dakika

Karamollaoğlu İzmirlilerle buluşacak

Düzenlediği bir basın toplantısıyla Karamollaoğlu’nun İzmir programı hakkında bilgi veren Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, tüm İzmirlileri yapacakları programlara davet etti.

GÜNDEM 15.06.2022, 06:35
3
Karamollaoğlu İzmirlilerle buluşacak
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 18 Haziran Cumartesi günü İzmir’e gidecek. İki gün İzmir’de bulunacak olan Temel Karamollaoğlu, bir dizi etkinliğe katılacak. Yoğun bir çalışma programı olan Temel Karamollaoğlu, ilk olarak bir kahvaltı programıyla İzmirli muhtarlarla bir araya gelecek. Karamollaoğlu’nun kentteki ikinci durağı, İzmir Platformu Başkanlar Kurulu ile görüşeceği program olacak. Alsancak Havagazı Fabrikasında da İzmirli iş insanları ve sivil toplum kuruluşu başkanları ile bir araya gelecek olan Temel Karamollaoğlu, 19 Haziran’da Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda ise Millî Görüşçülere seslenecek. Son olarak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’ın oğlu Muhammed Kamil Kılıç’ın düğün törenine katılacak olan Temel Karamollaoğlu, nikâh şahitliği yapacak. Temel Karamollaoğlu’nun İzmir programı hakkında bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, tüm İzmirlileri yapacakları programlara davet etti.

Düzenlediği bir basın toplantısıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun İzmir programı hakkında bilgi veren Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, ülke gündemini de değerlendirerek, “Milletimizin gündeminin en önemli maddesi, hatta uzun süredir tek maddesi; artan hayat pahalılığı ve bunu çözme konusunda iktidarın verdiği zafiyet görüntüsüdür. Türkiye, bu zaman zarfında madden ve manen onulmaz yaralar aldı. Ekonomik çöküntünün yanında ahlâki çöküntünün de yaşanması, toplumda ortaya çıkan cinnet halinin bir tezahürüdür. Yıkılan hayaller, kaybolan umutlar toplumda bir travmaya dönüşmüştür. Saadet Partisi olarak ülkemizi ve milletimizi, duyarsız ve kendi hayal âleminde yaşayan bir iktidarın yol açtığı bu ağır bedellerden, büyük yüklerden ve karamsar tablodan kurtarma azmindeyiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı