Karamollaoğlu'ndan kritik mesaj: Laikçi ve İslamcı istismarcılar...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyetin yüzüncü yılıyla ilgili önemli mesajlar verdi.

GÜNDEM 07.11.2022, 01:05
1
Karamollaoğlu'ndan kritik mesaj: Laikçi ve İslamcı istismarcılar...
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaptığı açıklamalarla Türkiye'nin gerçek gündemine dikkat çekmeye devam ediyor.
Twitter'dan yaptığı paylaşımda Cumhuriyetin yüzüncü yılında ülkenin yeniden inşa edileceğini ifade eden Karamollaoğlu, "Yeni bir başlangıcın şafağındayız. Tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Cumhuriyetimizin "Yeni Yüzyılı"nı inşa etmek için, artık geçmişin travmalarından hep birlikte kurtulmamız gerekiyor" dedi.
Milletin gerçek gündemine ait olmayan birtakım tartışmaların ülkeyi yorduğuna dikkat çeken Karamollaoğlu, "Ülkemiz; sağcılık-solculuk, Türkçülük-Kürtçülük, Sünnilik-Alevilik, dindarlık-laiklik gibi tartışmalar yüzünden yıllarca hem zamanını hem de enerjisini tüketmiştir. Bu konularda telafisi imkansız acılar yaşanmıştır. İnsanımız bıkmış, usanmış ve yorulmuştur diye ifade etti.
Sıralı paylaşımlar halindeki diğer bir açıklamasında istismarcı çevrelerin siyasetine son verileceğini kaydeden Karamollaoğlu, "Bizler; -Laiklikten değil, sözde laikçilerden, -İslam'dan değil, sözde İslamcılardan, -Muhafazakarlığın kendisinden değil, muhafazakarlık adı altında değerlerimizi istismar edenlerden çok çektik! Artık bu defterler kapanmalı ve tarihin tozlu sayfalarında yerini almalıdır" diye belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı