Son Dakika

Kılıçdaroğlu 'faizi kaldıracağız' dedi; BTK o mesajı yasaklattı!

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlara gönderdiği mesajda Kılıçdaroğlu, kredi kartı borçları için vatandaşlara söz verdi. Kılıçdaroğlu’nun mesajı sonrası BTK’dan yasak kararı çıktı.

GÜNDEM 27.05.2023, 11:05 27.05.2023, 13:42
1
Kılıçdaroğlu 'faizi kaldıracağız' dedi; BTK o mesajı yasaklattı!

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde vatandaşlara attığı SMS'te birikmiş kredi kartı borçlarının devlet hazinesi tarafından devralınacağı sözünü verdi. Kılıçdaroğlu, borçların faizinin silineceğini ve 36 ay taksit imkanı sağlanacağını belirterek vatandaşlara şu mesajı gönderdi:

Kılıçdaroğlu'nun bu SMS kampanyasının ardından, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından bir yasak kararı çıkarıldı. Bu karar, GSM operatörlerine "Acil" koduyla gönderilen bir yazıyla duyuruldu.
Birgün gazetesinin haberine göre, BTK'nın gönderdiği yazıda Yüksek Seçim Kurulu ( YSK) kararına atıfta bulunularak, "Şirketinizce ilgili mevzuata aykırı bir SMS gönderiminin yapıldığı veya arama yaptırıldığının tespit edilmesi halinde ilgili mevzuat çerçevesinde yetkilendirme iptali dahil kurumumuzca gerekli tüm işlemlerin yapılacağı hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim" denildi.

"Sevgili vatandaşım, biliyorum ki borçlarınızla uğraşıp evinizi güçlendirmeye çalışıyorsunuz. İktidara geldiğimizde, bireysel kredi kartı borçları için kesin bir çözüm üreteceğim. Erdoğan'ın neden olduğu ekonomik kriz sebebiyle birikmiş kredi kartı borçlarınızı devletimiz, bankalardan devralacak.
Kredi kartı borçlarınızın faizi tamamen silinecek ve asıl borç miktarı 36 ay boyunca taksitlendirilecek. Bu sayede yüz binlerce vatandaşımız bu yük altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak ve borç batağı yüzünden yuvaları yıkılmayacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı