Kılıçdaroğlu'nun seçim programı netleşti

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayramdan sonraki 20 günde yaklaşık 40 ile gitmeyi planlanıyor.

SİYASET 16.04.2023, 09:10
3
Kılıçdaroğlu'nun seçim programı netleşti
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayramdan sonraki 20 günde seçim çalışmalarını hızlandırarak yaklaşık 40 ile gitmeyi planlanıyor.
Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu’nun bayramın ilk günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “helallik” istediği Adıyaman’da olması bekleniyor. Kılıçdaroğlu, ikinci günde ise İstanbul’da olacak. Kılıçdaroğlu TBMM’nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan’da da Ankara’ya gidecek 24 Nisan’dan itibaren Kars ve Uşak’a gidecek. 25 Nisan’da ise Ordu ve Burdur buluşmalarında, 26 Nisan’da da Van ile Nevşehir ziyaretlerinde olması bekleniyor.
Kılıçdaroğlu buradan sonra 1 Mayıs’a dek sırasıyla Balıkesir, Tekirdağ, Giresun, Kocaeli, Kayseri, Osmaniye’ye gidecek. 30 Nisan’da İzmir’de geniş katılımlı bir “Millet Buluşması” gerçekleştirecek.
Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda madencilerin kentleri Manisa ve Zonguldak’ta olacak. Kılıçdaroğlu sırasıyla Muğla, Erzurum, Eskişehir, Niğde, Denizli, Edirne, Erzincan ve Bursa’da olacak. 7 Mayıs’ta ise Kılıçdaroğlu’nun büyük İstanbul buluşmasını yapması bekleniyor. Ardından da memleketi Tunceli ve Elazığ’da programı olduğu görülüyor. 9 Mayıs’ta Bolu, Düzce, Sakarya programı yapması beklenen Kılıçdaroğlu sonrasında Aydın, Kütahya ve Sivas’a gidecek. Samsun ve Antalya’ya ziyaretlerinin ardından Kılıçdaroğlu’nun büyük bir miting yapması tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı