Son Dakika

Lille'den sürpriz hamle: Fatih Terim ve Burak Yılmaz buluşuyor!

Lille'den sürpriz hamle geldi. Fransa ekibi Galtier’in ayrılma kararı almasının ardından takımın başına Burak Yılmaz'ın eski hocası Fatih Terim'i getirmeyi planlıyor.

SPOR 27.05.2021, 10:55
5
Lille'den sürpriz hamle: Fatih Terim ve Burak Yılmaz buluşuyor!
Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in "Ben olduğum sürece sözleşme yenilemem" dediği teknik direktör Fatih Terim'in adı birçok takım ile anılmaya devam ediyor. Spor basınında son olarak Terim'in ismi Fransa'da uzun aradan sonra şampiyon olan Lille ile anılmaya başlandı. 
Lille'i şampiyonluğa götüren Christophe Galtier, L'Equipe'e verdiği demeçte, "Lille'den ayrılma zamanım geldi. Bu doğru an… Başkanla konuştum ve kulüpten ayrıldığımı söyledim. Buradaki süremi doldurdum" açıklamasında bulunmuştu. 
Galtier yaptığı bu açıklamanın ardından Sportif Direktör Luis Campos'un milli futbolcumuz Burak Yılmaz ile görüştüğü ve Fatih Terim'in takımın başına geçmesine destek verdiği iddia edildi.
Zeki Çelik, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve B takımda oynayan Mustafa Kapı'dan çok memnun olan Fransız ekibin, takımı da bir Türk hocaya emanet etmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Galatasaray'da Mustafa Cengiz tarafından istenmeyen Fatih Terim'in Türk futbolcuların yanı sıra İtalya tecrübesiyle, Lille'e Şampiyonlar Ligi'nde istediği başarıyı getirebileceği fikrinin, Campos'un aklında ciddi anlamda yer ettiği ve en kısa sürede Fatih Terim'le bir araya geleceği belirtildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı