Son Dakika

Mehmet Metiner'den CHP'ye tepki: Akıllara çözüm süreci niye gelir?

Mehmet Metiner, CHP'ye HDP'li Semra Güzel üzerinden eleştirerek "O birilerinin aklına çözüm süreci niye gelir hemen?" diye sordu.

GÜNDEM 21.01.2022, 10:15
4
Mehmet Metiner'den CHP'ye tepki: Akıllara çözüm süreci niye gelir?
AKP'nin eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, HDP Milletvekili Semra Güzel‘in öldürülen bir PKK’lı ile fotoğrafının çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “"O fotoğraflar çözüm sürecinde çekildi" hatırlatmasında bulunmasını eleştirdi.
"O birilerinin aklına çözüm süreci niye gelir hemen?" gelir başlıklı yazısında Metiner, HDP'den açıklama gelmeden Kılıçdaroğlu'nun HDP'li Güzel'i savunduğunu yazdı.
Metiner, şöyle devam etti:

Fotoğrafın çözüm süreci bittikten sonra çekildiğini yazan Metiner, "Kemal Beyin ‘çözüm süreci’ üzerinden PKK-HDP ilişkisini örtmeye yönelik tavrı, CHP’ye oy veren milyonları rahatsız eden bir tavır.
O yüzdendir ki mahut vekilin dokunulmazlığının kaldırılması için 'evet' diyeceklerini açıklamak zorunda kaldılar" diye yazdı.
"HDP ne yaparsa yapsın onu bir biçimde savunmak ya da en savunulmayacak olayda bile te’vil yoluna gitmek nedense CHP’nin işi olmaya başladı.
CHP’nin HDP’ye dönüştürülmesi ve HDP üzerinden de Kürtlerin kendi celladına âşık hale getirilmesi ilginç bir siyasi dönüşüm hikâyesidir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı