Son Dakika

Meteoroloji'den fırtına uyarısı! İç ve Batı bölgeler dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) uyarı geldi. Bu gece saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak tüm iç ve batı bölgelerinde fırtına bekleniyor.

AİLE 19.04.2024, 14:00
 Meteoroloji'den fırtına uyarısı! İç ve Batı bölgeler dikkat!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, 19 Nisan 2024 Cuma gece saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatıdan zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

Bu bölgelerdeki vatandaşların fırtına nedeniyle meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi risklere karşı dikkatli olması ve tedbirli davranması gerekiyor.
"Bu gece saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile batı ve orta Karadeniz'de beklenen rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına ile meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:05
Güneş 05:36
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:35
Yatsı 21:00
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı