Son Dakika

MHP'li isimden erken seçim açıklaması: "Tek hedefimiz.."

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, erken seçim tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 19.09.2021, 19:30
9
MHP'li isimden erken seçim açıklaması:
MHP tarafından 'Siyasette Yeni Dönem, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler' konulu bölge istişare toplantısı Gaziantep'te yapıldı. Bölgedeki 13 ilden parti temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen milletvekillerinin de katıldığı toplantıya başkanlık eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, erken seçime ilişkin dikkat çeken bir çıkışta bulundu.
Tek hedeflerinin Cumhur İttifakı'nın tekrar mecliste çoğunluğu sağlayarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönemde de cumhurbaşkanı olmasını istediklerini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:
"Hedefimiz Cumhur İttifakı'nın tekrar mecliste çoğunluğu alması ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece onlarca şehit verdik. O gün gece biz nasıl mücadele ettikse bugün de aynı mücadeleyi sergiliyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı