MHP'li Semih Yalçın da Mansur Yavaş'ı hedef aldı: Artık rahat durmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Mansur Bey dikkat etsin, artık arkasında bir ülkücü nefes vardır” sözlerinin ardından benzer bir açıklamada Semih Yalçın’dan geldi. Yalçın, Yavaş'ı hedef aldı...

GÜNDEM 01.12.2021, 14:55
20
MHP'li Semih Yalçın da Mansur Yavaş'ı hedef aldı: Artık rahat durmalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Mansur Bey dikkat etsin, artık arkasında bir ülkücü nefes vardır” sözlerinin ardından benzer bir açıklama da MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi. Yalçın, sosyal medya hesabından Yavaş'ı hedef aldı. Yalçın, “Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer.” dedi.
Ankara’da, geçen hafta sonu Alparslan Türkeş Vakfı’nın düzenlediği Türkeş anmasına 50 kişilik bir grup saldırmış, vakıf yetkilileri ve Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, MHP İl Başkanı ile Ülkü Ocaklarını sorumlu tutmuştu. Dün partisinin grup toplantısının ardından bu saldırının sorulduğu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik, “Üzücü olaylar yaşandı geçen hafta. MHP olarak konunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir.” ifadelerini kullandı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerine cevap veren CHP Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, “Mansur Yavaş’ın arkasında Ankara halkının ve Millet İttifakı’nın nefesi vardır” diyerek, “Eşkıyalığa pabuç bırakmayız.” ifadesini kullandı.
Mansur Yavaş ise yanıt vermemeyi tercih ettiğini açıklayarak, “İlgimiz olmayan konulardan dolayım hakkımda yapılan açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Yalçın, “Mansur Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer. Fitne eken; öfke, kin, nefret, hışım ve şiddet biçer! Halkın haceti bunlar değil!” ifadelerini kullandı. 
Semih Yalçın’ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“CHP’li Seyit Torun, Mansur Yavaş’a ayar veren Genel Başkanımız hakkında densizlik ederek sosyal medya üzerinden “Orada dur Bahçeli!” diye tıslamış! Haddini bil Torun! Haddini ve yerini bil! Tatava yapma! Koskoca MHP Lideri; partisi aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş’a uyarıda bulunmayacak, sicilli devşirmeniz de MHP’nin arkasından serbestçe iş çevirecek öyle mi? Sevsinler sizi! Seyit Torun, hızını alamayıp “Tehditleriniz acizliğinizdir.” demiş. Asıl acizlik, kendi insan kaynaklarını tüketip MHP’nin sokağa bıraktıklarıyla iş tutmaktır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı