“Millî Gazete, saygın ve güçlü yayıncılığıyla göz kamaştırıyor”

Tüm Türkiye’de düzenlenen Millî Gazete 50’nci yıl buluşmalarının bir yenisi Adana’da gerçekleştirildi.

GÜNDEM 11.10.2022, 08:10
1
“Millî Gazete, saygın ve güçlü yayıncılığıyla göz kamaştırıyor”
Millî Gazete’nin 50’nci yıl coşkusu tüm Türkiye’de yaşanmaya devam ediyor. Gazetemizin 50’nci yılı vesilesiyle düzenlenen Millî Gazete 50’nci Yıl Gecesi programlarının bir yenisi de Adana’da gerçekleştirildi. Millî Gazete Adana Temsilciliği tarafından YENİAD Adana Şubesi’nin toplantı salonunda gerçekleştirilen Millî Gazete 50’nci Yıl Gecesi programına Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Çelebi Keyhıdır, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, AGD Adana Şubesi Başkanı Enes Beyaz, Millî Gazete Adana Temsilcisi Süleyman İnci’nin yanı sıra Millî Gazete aboneleri ve destekçileri katıldı. Programda, Millî Gazete’nin vefalı okurlarına ve Millî Gazete’ye destek veren iş adamlarına hitap eden Mustafa Kurdaş, önemli değerlendirmelerde bulundu.
Adana Millî Gazete 50’nci Yıl Gecesi programında katılımcılara hitap eden Millî Gazete Gene Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, “Millî Görüş bir kardeşler topluluğudur. Sizin Millî Gazete’ye ihtiyaç duyduğunuz kadar biz de Türkiye’deki bu basın sisteminde ayakta durmaya devam etmek için size ihtiyaç duyuyoruz. Millî Gazete 50 yıldır duruşundan, yayın ilkelerinden ve ‘Hak Geldi Batıl Zail Oldu’ düsturundan ödün vermediyse abonelerinden ve reklâmlarıyla destek verenleri sayesindedir. Aramızda Millî Gazete’nin çınarları var, tam 30 yıllık, 40 yıllık aboneleri var. Özellikle onlara teşekkür etmemiz gerek. Millî Gazete, Türkiye’nin 50 yıllık tarihine manşetleriyle ve haberleriyle şahitlik ettiyse abonelerimiz de gazetemizdeki yazılar üzerinden sürece şahitlik etti” ifadelerini kullandı.
Millî Gazete’nin önemine de değinen Mustafa Kurdaş, “Millî Gazete 50 yıldır okurunu hiç aldatmadı, hiç mahcup etmedi. Millî Gazete’de yalan haber bulamazsınız, tekzip gerektirecek bir yanlış bulamazsınız. Millî Gazete’mizin 50’nci kuruluş yılı vesilesi ile özellikle büyük şehirlerimizde çok kıymetli okurlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Biz buralara sizleri Millî Gazete’yi anlatmaya gelmiyoruz çünkü zaten bu gazeteyi her gün okuyan kişiler olarak siz bu gazeteyi ve fikirlerini çok iyi biliyorsunuz. Biz, sizlerin yanına Adana’ya sadece teşekkür için geldik. 50 yıldır Millî Gazete’yi her gün alan ve okuyan kıymetli okurlarımız bizi daha iyi anlıyordur” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı