Son Dakika

Okan Buruk'tan galibiyet açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor maçı sonrasında sorulara cevap verdi.

SPOR 18.01.2023, 08:30
1
Okan Buruk'tan galibiyet açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Tura çıkmanın önemini anlatan Buruk, "Hem oyuncularımı hem de rakip Alanyaspor'u tebrik etmek gerekiyor. Genele baktığımızda lig maçı gibi zevkli, pozisyon dolu ve futbolun güzel olduğu bir akşam yaşattılar. Kazandığımız ve son 8'e kaldığımız için mutluyuz. İki kulvarda da hedeflerimiz devam ediyor. İnşallah iki kulvarda da hedeflerimize ulaşacağız" diye konuştu.
Bir gazetecinin "Kupa ve lig dahil 11 maçtır kaybedilmemesinin formülü nedir?" sorusuna Buruk, "8 lig, 3 tane kupa maçı oynadık. Arka arkaya 11 galibiyet almamız hem kazanma alışkanlığımızın olduğunu hem de oyun anlamında iyi işler yaptığımızı ve gelişim kaydettiğimizi gösteriyor" yanıtını verdi.
Hatay maçındaki hakem eleştirilerine yönelik sorusuna, "Hakeme eleştiride bulunmadık" yanıtını veren Buruk, Alanyaspor ile oynadıkları lig maçında hakeme yönelik bir eleştirisinin olduğunu belirtti.
İlk Alanyaspor maçında hakemin çok net bir hata yaptığına değinen Buruk, "Burada 11 galibiyeti konuşurken, 12'inci galibiyeti konuşacaktık. Kimse lehine ve aleyhine hata yapılmasını istemiyor. Lehime de aleyhime de hata yapılmasın. Bu oyun içerisinde hatalar oluyor. Bunu da engellemek şu an için zor. Bugünkü hakem performansını ise maçtan sonraki görüntüleri net bir şekilde gördükten sonra değerlendirebiliriz" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı