Özgür Özel il ii isim vererek seçim tahmini paylaştı: "Çok büyük bir sürpriz..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il ii isim vererek seçim tahmini paylaştı.

SİYASET 28.03.2024, 22:40
1
Özgür Özel il ii isim vererek seçim tahmini paylaştı:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki seçimde CHP'nin kazanmış olduğu 11 büyükşehrin üstüne 5 büyükşehir daha eklenmesinin mümkün olduğunu söyledi. Yerel seçime sayılı günler kala, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim tahminlerini paylaştı.
28 Mart 2024 Perşembe sabahı Halk TV’ye konuk olan Özgür Özel, “11 büyükşehirin tamamını korumamız üstüne de 5 büyükşehir eklememiz mümkün. Bir kere Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli’nin dördünü de alsak şaşırmam, üçünü alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel özetle şunları söyledi:

“Şu mümkün 11 büyükşehirin tamamını korumamız, üstüne de 5 büyükşehir eklememiz mümkün. Bir kere Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli’nin dördünü de alsak şaşırmam, üçünü alacağımıza inanıyorum. En az ikisini alacağız. Adıyaman’ın zorla adaylaştırdığı bir adayımız var: Abdurrahman Tutdere. Oraya kimi yolladıysak o yas gecesinden 10 milletvekili arkadaşımız görevliydi, geldiler Abdurrahman’ı aday yapalım dediler. Adıyaman’da ankete mankete bakmadan yaptık. İyimserdim ama beklentilerimizin ötesine geçmiş durumdayız. Giresun'u, Sinop'u kazanacağız ve Trabzon'un merkezini kazanacağız. Afyon ve Uşak’ı yan yana kazanacağız. Kütahya’nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı