Özlem Zengin görevi Belgin Uygur'a devretti

AK Parti Grup Başkanvekili görevine getirilen Kahramanmaraş Milletvekili Özlem Zengin, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’a devretti.

SİYASET 01.11.2022, 20:30
8
Özlem Zengin görevi Belgin Uygur'a devretti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Mahir Ünal'ın istifasıyla boşalan AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine getirilmesinden dolayı AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur'a devretti.
AK Parti Genel Merkezi'ndeki devir teslim töreninde konuşan Özlem Zengin, AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile yaptığı görev değişiminden dolayı bir taraftan hüzünlü olduğunu diğer taraftan da başka bir göreve geçiş yapmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.
Özlem Zengin, "Ben daha evvel malumunuz 30 ay grup başkanvekilliği yapmıştım. 18 ay da burada onurla severek genel başkan yardımcılığı görevini ifa ettim. Şimdi tekrar grup başkanvekili olarak Meclis'e dönüyorum. Görevimi çok sevdiğim, değerli meslektaşım avukat Belgin Hanım'a devredeceğim. Bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyorum." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı gibi onurlu bir göreve layık görüldüğünden dolayı heyecanlı olduğunu dile getiren Belgin Uygur, şunları söyledi:

Konuşmaların ardından Zengin, yeni görevinde başarı dilediği Uygur'a çiçek ve hediye verdi. Uygur da bundan sonraki görevinde başarı dilediği Zengin'e çiçek sundu.Av. Özlem Zengin sosyal medya platformu Twitter hesabından, "AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini arkadaşım, hukukçu meslektaşım Balıkesir Milletvekilimiz Belgin Uygur’a devrettim. Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, çok değerli çalışmalara imza atacağına inanıyorum." dedi. Belgin Uygur ise Twitter hesabından, "AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini değerli dava arkadaşım, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Av. Özlem Zengin'den devraldım. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum.Cenab-ı Hakk; AK Partimize, Aziz milletimize ve vatanımıza hakkıyla hizmet etmeyi nasip eylesin." dedi. 
"Biz, teslim aldığımız emanetin farkındayız. Bu emaneti, en iyi şekilde taşımak için AK dava içerisinde milletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek için, Türkiye Vizyon Belgemiz de geçtiğimiz cuma günü açıklandı, sorumluluğumuzun ve üzerimizdeki emanetin ehemmiyetinin farkındayız. Rabbimden öncelikle bizleri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve aziz milletimize mahcup etmemesini temenni ediyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı