Son Dakika

Renault Kangoo ve Trafic modellerinde inanması zor fiyatlar

ÖTV indirimi sonrası araba fiyatları değişkenlik gösterdi. Renault da güncel araba fiyatları listesinde değişiklik yaptı. İçeriğimizde Renault Kangoo Multix, Trafic Multix fiyatları şaşırtacak.

EKONOMİ 23.09.2021, 18:25
15
Renault Kangoo ve Trafic modellerinde inanması zor fiyatlar
ÖTV indirimi sonrası sıfır araba piyasası bir nebze de olsa hareketlendi. Ülkemizde beğeniyle kullanılan Renault markası ticari araç fiyatlarında eylül ayında değişikliğe gitti. Fiyatıyla herkesi şaşkına çevirecek… İşte Renault Kangoo Multix, Kangoo Express, Trafic Multix, Trafic Panelvan, Master Panelvan, Master Kamyonet eylül ayı güncel fiyat listesi…
İkinci el otomobil ve sıfır otomobil piyasasında gelişmeler eylül ayında da devam ediyor. Geçtiğimiz ağustos ayında ÖTV indirimi gelmesiyle Renault güncel araba fiyatları listesi de değişikliğe uğradı.
Otomobil fiyatları pandemi, çip krizi ve dolar kurunun etkisiyle sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarını adeta uçuşa geçirmişti. 
ÖTV indirimi sonrası otomobil markaları güncel araba fiyatları listesini güncelleyerek 100 bin lira üzerinde indirimli listelerle otomobil tutkunlarının karşısına çıkmıştı.
Otomobil piyasasındaki gelişmeler araç almak isteyipte nakiti olan sürücüleri bir hayli sevindirmişti.
Bu haberimizde sizler için bu kez Renault ticari araçlar fiyat listesine yer vereceğiz. İçeriğimizde, 2021 model Renault Kangoo Multix, Kangoo Express, Trafic Multix, Trafic Panelvan, Master Panelvan, Master Kamyonet eylül ayı güncel fiyat listesini detaylarıyla bulabileceksiniz…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı