Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş eleştirisi: "Bitmiş..."

Rıdvan Dilmen, milli takımın Hollanda yenilgisini değerlendirerek Şenol Güneş'i eleştirdi. Dilmen, "Hoca, TFF kimse demek travmayı atlatamamış. Mental olarak bitmiş bir takım" dedi.

SPOR 08.09.2021, 07:35
13
Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş eleştirisi:
Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında milli takımın Hollanda yenilgisini değerlendirdi. Dilmen, Şenol Güneş ve oyuncuları eleştirdi.
"Rakip her anlamda bizden daha iyiydi. Daha üstündüler. Hollanda gruba bize 4-2 kaybederek başladı ve yavaş yavaş yukarı çıktılar. Biz ise İspanya'da Norveç'i yendik ama düşüşe geçtik. Cebelitarık'ı yenmeyeni dövüyorlar." diyen Ben de futbolculuğumda 6 yedim ama bu kadar kabullenmişlik, reaksiyon göstermeme... Problem burada. Mental olarak bitmiş bir takım." dedi.
"Merih Demiral bir cümle kurdu, 'Bir şeylerin toparlanması lazım' dedi ve toparladı. Kulislerde hocanın durumunu onlar da konuşuyordur." diye açıklamada bulunan Rıdvan Dilmen, "Maçtan önce mağlup olduk, hezimet 1. dakikada geldi.Avrupa Şampiyonası'nın etkisi altındayız' diyip, son resmi maçınızda 6 tane gol yiyorsanız; Norveç maçına o kadroyla çıkamazsınız.
Ozan Tufan 'EURO2020'yi atlamadık' diyor, o zaman gelmeyin Ekim'de! Ne olacak 25 tane mi yiyeceğiz? Hoca, TFF kimse demek travmayı atlatamamış." ifadelerini kullandı.
Şenol Güneş'in yardımcısı Bayram Bektaş mı? diye soran Rıdvan Dilmen şöyle konuştu:

"Altı ay kulübe git, altı ay Milli Takım'a gel olmaz. Merih'i Ozan'ı atmayacaksınız oraya. Nihat bey önce siz çıkacaksınız. Hollanda'yı 4-2 yenince herkes sıraya giriyordu. Nerdesiniz şimdi abi? 6-1 yenilince ışınlanılıyorsa, danışmanınız istifa tweeti atıyorsa olmaz"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı